пʼятниця, 11 грудня 2015 05:25

Через молоко дитині передавався алкоголь

5 грудня у селі Гавришівка ­Вінницького району помер Сергій Чємпомєж. Йому був 1 місяць. Уночі спав у ліжку з матір'ю 30-річною Наталією. У немовляти під ранок зупинилося серце. Напередодні жінка випивала й годувала сина грудьми.

— Спочатку були версії, що дитинка за­хлинулася рвотними масами. Розтин показав патологію ендокринної системи й лімфатичних вузлів. Через грудне молоко хлопчикові передавався алкоголь. Через це хвороба могла прогресувати, — говорить Володимир Кушнір, лікар сільської амбулаторії. — Ми не вірили, що вона п'є. У лікарню приходила до нас прілічно одіта. Сам хлопчик славний, глядяний. Був у чистенькій одьожці.

До Гавришівки Наталія із сином та чоловіком Сергієм Дацюком переїхала два тижні тому. Оселилися в хаті покійної баби Дацюка. Перед цим жили в Оленівці.

— Батьки в Наталі путящі, а вона — волоцюга. Із чоловіком напивалися до такого стану, що по вулиці валялися, билися. Ми пригрозили, що викличемо міліцію і службу в справах дітей. Вона десь пропала, — каже Наталія Котуз, секретар Оленівської сільської ради.

Наталія має 5-річного сина й доньку, 6 років. Вони живуть у Вінниці з її батьками.

Зараз ви читаєте новину «Через молоко дитині передавався алкоголь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі