понеділок, 26 лютого 2007 16:35

Боксери Балагура та Єгоречів побили даїшників

19 лютого у місті Павлограді на Дніпропетровщині 39-річний прапорщик ДАІ Ігор Кашицин та 27-річний старший сержант Євген Харченко чергували на вулиці Дніпровській. Раптом із-за повороту на великій швидкості вискочили білі "жигулі" шостої моделі.

Кашицин сидів у салоні, а Харченко стояв на дорозі із жезлом.

— Ми подумали, що за кермом п"яний, — розповідає "ГПУ" Кашицин. — Женя виставив жезл.

"Шістка" збільшила швидкість, водій скерував авто прямо на інспектора. Харченко відскочив на багажник своєї патрульної машини. "Жигулі" пролетіли за кілька сантиметрів від нього й поїхали далі. Даїшники рвонули навздогін.

— Вони з нас знущалися, — згадує Кацишин. — То щосили рвали вперед, то пригальмовували. І так хвилин двадцять. Ми викликали підмогу.

Даїшникам вдалося перегнати втікачів й перекрити їм машиною дорогу. "Шістка" зупинилася. Прапорщик підійшов й попросив у водія документи. У відповідь пролунала  лайка. З пасажирського місця вийшов чоловік і вдарив сержанта кулаком. А за мить головою поцілив у Кашицина. Прапорщикові переламали носа. Коли прибула підмога, бійка між патрульними та порушниками тривала. Спільними зусиллями на хуліганів вдягли наручники.

Затримані — 24-річний Дмитро Балагура та 27-річний Євген Єгоречів — виявилися колишніми боксерами і членами ліквідованої злочинної групи "Тімохи". Єгоречів — кандидат у майстри спорту. Чоловіки колись займалися здирництвом і розбійними нападами. Наприкінці 1990-х через арешт їхнього лідера Тимофія Корнієнка банда розпалася.

Затримані провели по кілька днів в ізоляторі. Єгоречеву загрожує три роки тюрми. Кажуть, ці двоє місяць тому просилися на роботу до міліції.

Зараз ви читаєте новину «Боксери Балагура та Єгоречів побили даїшників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі