четвер, 05 квітня 2007 18:43

Безробітні виграли 21 тисячу за допомогою чіпа

Безробітні виграли 21 тисячу за допомогою чіпа

Пізно ввечері 31 березня в салоні гральних автоматів міста Жмеринка на Вінниччині зірвали три джек-поти. За кілька хвилин відвідувачі виграли на своїх автоматах 21 тис. 600 грн.

37-річний директор залу гральних автоматів Владислав думав, як таке могло статися.

1 квітня до нього на мобільний зателефонував невідомий. Представився Андрієм. Сказав, що він — один із переможців. Пояснив, що автомат видав гроші, бо в нього непомітно вставили спеціальний електронний чіп. Прилад перепрограмував однорукого бандита на виграш. Два інші автомати так само видали гроші його напарникам. Владислав звернувся до обласного управління з боротьби з організованою злочинністю.

— Невідомий пропонував викупити мікросхему та плату за 30 тисяч гривень, — розповідає начальник відділу з боротьби зі злочинними групами УБОЗу Олег Пелех. — Інакше обіцяв періодично повертатися й повторювати фокуси.

УБОЗівці порадили погодитися й запропонувати зустріч. Владислав так і зробив. Невідомий вимагав віддати гроші 2 квітня у придорожньому кафе міста Гайсин.

— Ми оточили район, перекрили шляхи втечі, — каже підполковник Олег Пелех. — Невідомий прийшов за виручкою, двоє колег чекали в машині неподалік. Усіх їх затримали.

Виявилося, що чоловіки — приїжджі й безробітні. 36-річний організатор Андрій і 41-річний Павло приїхали з Нової Каховки Херсонської області. 33-річний Олександр живе в селищі Вороніж на Сумщині. Вони зізналися, що за $300 купили в знайомого мікросхему, яка перепрограмовує гральні автомати.

Безробітні боялися, що касирка викличе міліцію, коли вони встановлюватимуть чіп. Тому за 2 тис. грн попросили покинути зал на кілька хвилин.

За шахрайство Андрієві, Павлові й Олександрові загрожує до 8 років в"язниці. Міліціонери з"ясовують, кому належить машина ВАЗ-2109, на якій чоловіки приїхали до Гайсина.

Зараз ви читаєте новину «Безробітні виграли 21 тисячу за допомогою чіпа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі