четвер, 19 червня 2008 07:10

Автомобіль Миколи Іванюка продали з аукціону

"Жигулі" першої моделі 30-річного Миколи Іванюка з міста Володимир-Волинський на Волині продали на аукціоні. Так на початку червня вирішив міський суд. Чоловіка покарали за водіння у нетверезому стані.

Іванюк — підприємець. На початку 2007 року інспектори ДАІ спіймали його п"яним за кермом. Позбавили права керувати автомобілем на рік і змусили заплатити 250 грн штрафу.

Права водієві віддали на початку цього року. За місяць даїшники знову побачили Іванюка п"яним. Права не відібрали, бо автівка стояла. Протягом місяця підприємця зупиняли ще раз за керування у нетверезому стані. Машину відправили на штрафмайданчик, а права вилучили.

Суд змусив підприємця сплатити 650 грн штрафу, позбавив прав на два роки, а машину постановив продати. Аукціон відбувся за два дні. "Жигулі" за 3 тис. грн купив місцевий пенсіонер. На ринку таке авто коштує близько $1 тис. Іванюкові віддали майже 2 тис. грн, бо 650 грн вирахували на штраф, 300 — за проведення торгів.

— Вилучення автомобіля набагато ефективніше, ніж просто стягнення, — каже 34-річний Віктор Главічка з обласного управління ДАІ.

Зараз ви читаєте новину «Автомобіль Миколи Іванюка продали з аукціону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі