вівторок, 22 грудня 2015 05:10

Автомобіль колишнього мера Києва збив жінку

20 грудня автомобіль екс-мера Києва, колишнього народного депутата 77-річного Олександра Омельченка збив жінку і зник з місця аварії.

— Аварія сталося на Столичному шосе близько 16.00. Жінка переходила дорогу по "зебрі" без світлофора, — каже 30-річна Оксана Блищик зі столичного управління поліції. — Від удару "Вольво" відлетіла на 20 метрів. Авто одразу поїхало геть. Свідки запам'ятали номер машини й повідомили поліцію. Потерпілу в тяжкому стані відвезли до 17-ї лікарні.

За 20 хв. іномарка повернулася. За кермом сидів 61-річний водій Омельченка.

— Чоловік каже, що в момент наїзду саме він керував авто. Втік, бо відчув себе зле, — продовжує Оксана Блищик. — Причину аварії має встановити експертиза. На час слідства водія взяли під варту.

Особу потерпілої поки що не встановили.

— При собі жінка не мала жодних документів. Лежить непритомна в реанімації. На вигляд, їй 45 років, — додає Оксана Блищик. — Має перелом тазу, грудної клітки, тяжку черепно-мозкову травму.

За останні шість років це третя аварія за участю автомобіля Олександра Омельченка. 2009-го на виїзді з села Чапаєвка під Києвом джипом насмерть збив 48-річного Олександра Карпинського. 2013-го поза­шляховик екс-мера вилетів на зустрічну смугу та врізався в огорожу біля станції метро Арсенальна.

Олександр Омельченко — депутат Київ­ради. Керував столицею із 1999 року по 2006-й.

Колишній мер Києва Леонід Черновецький 2003 року на 5-му км траси Київ — Обухів службовою машиною збив на смерть 20-річного Дмитра Коропченка. Черновецький обіймав посаду столичного голови у 2006–2012 роках.

Зараз ви читаєте новину «Автомобіль колишнього мера Києва збив жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі