четвер, 31 січня 2008 07:14

Ярослав Жук розбирав крадені авто

24 січня працівники Державтоінспекції проводили рейд львівськими гаражами. Шукали викрадені автомобілі. У гаражному кооперативі мікрорайону Сихів побачили 48-річного Ярослава Жука. Він розбирав "Деу Ланос".

— Чоловік заметушився, коли вгледів міліціонерів, — розповідає Світлана Добровольська з прес-центру обласної ДАІ. — Намагався втекти. Довелося надягнути кайданки.

У кількох гаражах Жука правоохоронці знайшли два викрадені "ланоси". Поряд — запчастини ще від сімох, які перебувають у розшуку. Одну машину поцупили з площі Адама Міцкевича у Львові 17 січня.

— Працівники ДАІ знайшли технічний паспорт на автомобіль "Шевроле Лачетті", — веде далі Добровольська. — Цю машину викрали у Києві торік у червні.

Ярослава Жука затримали. Він каже, що розбирав машини, бо не мав чим годувати дружину та двох доньок. Міліціонери з"ясовують, працював він сам чи у складі групи крадіїв.

Зараз ви читаєте новину «Ярослав Жук розбирав крадені авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі