субота, 16 серпня 2008 07:08

Арабського бізнесмена звинувачують у розбещенні неповнолітніх

Автор: фото: Олена ТАЛАЄВА
  Власник кафе ”Дубаї” на центральній вулиці Сум — підприємець на прізвисько Мано. Чоловік часто їздить вулицею на білому пікапі ”Дженерал Моторз” в оточенні молодих дівчат
Власник кафе ”Дубаї” на центральній вулиці Сум — підприємець на прізвисько Мано. Чоловік часто їздить вулицею на білому пікапі ”Дженерал Моторз” в оточенні молодих дівчат

"Він підійшов до мене. Узяв за руку і повів у спальню. Почав цілувати, поступово роздягав. Потім роздягся сам, мене поклав на ліжко. Від страху я закрила очі. Було боляче. Все це продовжувалося хвилин 15", — розповідала у Зарічнянському райвідділі міліції Сум 13-річна школярка Світлана.

Дівчинка запевняла, що з нею кохався 50-річний місцевий підприємець на прізвисько Мано. Після заплатив 250 грн. Невдовзі з подібними скаргами до міліції звернулися батьки ще двох школярок. У травні проти Мано порушили кримінальну справу за розбещення неповнолітніх. Йому загрожує 3 роки в"язниці.

Мано родом із Об"єднаних Арабських Еміратів. Кажуть, у Дубаях займався ювелірною справою, працював прокурором. До України приїхав 5 років тому. Разом із 28-річним двоюрідним братом, випускником Сумського державного університету. Розгорнули власну справу. Спочатку продавали туристичні путівки до ОАЕ, згодом встановили на сумських вулицях кіоски з продажу шаурми. На всіх висіла вивіска "Дубаї". Під цією торговою маркою в місті відкрили кілька магазинів одягу.

2008 року на центральній вулиці Сум Мано відкрив кафе з літнім майданчиком "Дубаї".

— Тут про Мано газети пишуть, — кричить у слухавку мобільного чоловік, виходячи з ресторану. — Не знаєш за що? Та ж за дєвочок.

— Міліція оббріхала мого хазяїна, — стверджує офіціант ресторану. — Якби це хоч на каплю було правдою, то я б тут не працював. Не міг би брати брудні гроші. Бізнесмен-араб не познущається над незайманою дівчиною. Іслам цього не дозволяє.

Мешканці центральної вулиці знають Мано. Бачили, що він їздить на великому білому пікапі "Дженерал моторз". Із ним завжди кілька молодих жінок. Підприємець дарує їм золоті прикраси, мобільні телефони. Інколи возить сумських подруг за кордон.

Слідчі з"ясували, що  подруги — 14-річні семикласниці місцевої школи — кілька місяців умовляли зайти до підприємця Світлану, 13 років.

— Тобі що, слабо переспати за гроші? — питали. — Отстойно бути такою забитою.

Бізнесмен чекає завершення слідства на підписці про невиїзд. Під час обшуку в його сумському будинку міліціонери знайшли велику суму грошей та пакунок із золотими прикрасами. Оперативники звернули увагу, що паркет у вітальні зіпсований жіночими підборами.

Зараз ви читаєте новину «Арабського бізнесмена звинувачують у розбещенні неповнолітніх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі