вівторок, 04 грудня 2018 07:05

Яну Кривицьку дев'ять разів ударив ножем знайомий

Автор: www.facebook.com
  Яна Кривицька із Нововолинська на Волині у шлюбі виховувала доньку 7-річну Евеліну. Працювала продавцем дитячого одягу
Яна Кривицька із Нововолинська на Волині у шлюбі виховувала доньку 7-річну Евеліну. Працювала продавцем дитячого одягу

Вранці 29 листопада в центрі ­Нововолинська на Волині знайшли мертвою 29-річну Яну ­Кривицьку. Мала дев'ять ножових поранень у грудну клітку і спину. В скоєному підозрюють її знайомого Захара, 33 роки.

— Жінка лежала на боці в калюжі крові. Не дихала. Пульс не прощупувався. 42 хвилини намагалися її реанімувати — безрезультатно, — згадує Антоніна Терещук, лікар швидкої допомоги.

Яна з дружиною Захара були кумами.

— Вранці Яна зайшла до них у гості. Сиділи на кухні балакали. Кажуть, Захар пригадав їй якусь давню образу, кинувся з ножем, — розповідає знайома Катерина Потіло. — Після кількох ударів Яна в шоці почала тікати. Вибігла у двір, але він її догнав і добив. Кума пробувала розборонити, але не вистачило сили. Ще й дитину на руках тримала. Подзвонила в поліцію і позвала сусідів на допомогу.

Яна Кривицька працювала продавцем дитячого одягу в магазині "Юджин". Заміжня, має доньку 7-річну Евеліну. Мати померла, батько 50-річний Валерій Степанюк — учасник АТО.

— Яна була позитивною і веселою. Поховала матір. Тата з війни дочекалася. Життя ніби налагодилося — і тут таке, — зітхає приятелька загиблої Ірина Мороз, 32 роки.

Про Захара місцеві говорять: спокійний, врівноважений. Гарний сім'янин, шкідливих звичок не мав. Після скоєного повернувся у квартиру й чекав на поліцію.

— Двір, де сталося вбивство, розритий. Прокладають трубу від магазину, — розповідає сусідка, не називається. — Яна помирала над ямою, чіплялася за стіну. Усе в дворі було залито кров'ю. Ремонтники потім засипали піском. А Захар після скоєного піднявся в квартиру і чекав, коли за ним прийдуть. Не вкладається в голові, як міг так зробити. Він чудовий сім'янин, добра, позитивна людина. Гарний батько — має сина-школяра і доньку, якій кілька місяців. Не пив, наркотиків не вживав. У хаті ніколи не було п'янок-гулянок. Він дуже любить дружину. Домашній, тихий. Таких називають — підкаблучник.

Захарові обрали запобіжний захід — два місяці під вартою без права на заставу. У день затримання в його крові алкоголю та наркотиків не виявили. Призначили судово-медичну експертизу. Що стало мотивом убивства — з'ясовують слідчі.

Яку Кривицьку поховали 1 грудня в селі Пісочне Ковельського району на Волині.

Зараз ви читаєте новину «Яну Кривицьку дев'ять разів ударив ножем знайомий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі