середа, 28 листопада 2007 07:06

Яні Кушнарьовій прострелили шию й легені

Увечері 25 листопада інспектор Прилуцького райвідділу міліції Чернігівської області Віктор Косенко, 24 роки, із друзями під"їхав на "ладі" шостої моделі до будинку знайомої — 17-річної Яни Кушнарьової.

Поки чекали дівчину, до машини підійшов незнайомий чоловік. Почав розхитувати авто. Віктор вийшов із салону, спробував відігнати того. У відповідь почув лайку. Потім отримав удар у живіт. Віктор попередив, що стрілятиме. Однак чоловік не заспокоївся. Косенко вистрелив кілька разів у незнайомця із травматичного пістолета "Корнет". Такий стріляє гумовими кулями. Нападник утік.

Незабаром прийшла Яна Кушнарьова, компанія сіла в машину. Щойно рушили, почули постріли, заднє скло розлетілося. Дівчина сиділа на задньому сидінні. Кулі влучили їй у шию та легені. Нині вона перебуває в лікарні.

Виявилося, що з мисливської рушниці стріляв 31-річний менеджер магазину "Трейд-лайн" В"ячеслав Чернявський. Прилуцька міськрайонна прокуратура з"ясовує обставини пригоди.

Зараз ви читаєте новину «Яні Кушнарьовій прострелили шию й легені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі