вівторок, 14 жовтня 2008 07:08

Андрія Гузова закопали живцем

До півночі 29 вересня засиділися за пляшкою горілки троє товаришів із райцентру Охтирка Сумської області. Один ліг спати, а 22-річний Андрій Носенко і 27-річний Андрій Гузов продовжили. Носенко згадав, що Гузов колись відбив у нього дівчину.

— Захотів розібратися "по-чоловічому", — розповідає начальник Охтирського райвідділу міліції Григорій Лугченко. — На вибір запропонував кілька покарань, серед яких закопування в землю.

Гузов жартома погодився. Носенко зателефонував 19-річному приятелю Єгорові Сичу, попросив прийти з лопатою. Той погодився.

Двоє друзів із лопатою і пневматичною гвинтівкою повели Гузова до лісу на околицю. Змусили копати собі яму. Гузов не міг, бо був п"яний. Довелося робити самим. Доки один копав, інший налаштовував для відеозйомки мобільний телефон. Гузов ліг у яму. Коли його почали закопувати, отямився.

— Він спочатку висунув руку, — розповідає Андрій Носенко. — Я його лопатою декілька разів вдарив, щоб лежав спокійно. А він все одно вилазить. Я злякався, неподалік дорога, по якій часто люди ходять, могли почути. Ще раз ударив, попав по голові. Хотів налякати, а воно так вийшло. Не хотів його вбивати.

Гузов втратив свідомість. Друзі його закопали. У землі той задихнувся. Наступного дня друзі викопали тіло. Перевезли тачкою далі в ліс й знову закопали. Відеозапис на телефоні показали знайомим. Ті повідомили в міліцію.

Нині Косенко і Сич у слідчому ізоляторі. За вбивство їм загрожує до 15 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Андрія Гузова закопали живцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі