пʼятниця, 24 жовтня 2008 07:11

Анатолієві Марченку підпалили обличчя

14 жовтня до опікового центру Вінницької обласної лікарні привезли 27-річного Анатолія Марченка. Було попечене обличчя, шия, частина грудей. Пояснив, що його облила спиртом і підпалила дівчина.

Марченко навчається на п"ятому курсі Вінницького медуніверситету. Винаймає квартиру.

— На початку літа познайомився з Альоною, вона студентка медколеджу, — розповідає. — У неї була травмована рука. Бідкалася, що свариться з батьками, певний час жила через це у хліві. Запросив її пожити у мене, поки вилікує руку. А вона практично оселилася, хоч ми були просто друзями.

Каже, що не кохає 21-річну Олену.

— Я її всігда жалів, а вона, певно, рішила, що це — любов, — розповідає Анатолій. — Минулого тижня рішили вияснити стосунки. Стали сваритися. Наказав, щоб вона не приходила. Альона хлюпнула зі стаканчика мені на лице спирт і підпалила. Загорівся як свічка. Тушив себе сам. Альона визвала "скору".

До лікарні п"ятикурсник потрапив у тяжкому стані.

— Ходив забинтований, як мумія, — всміхається. — Зараз на лиці лишилися клапті неприжитої шкіри. Думаю, ще тиждень-два буду в лікарні. Шкода, що пропускаю пари в універі. Доведеться відробляти по суботах.

— Нині стан хворого задовільний, йому зробили операцію з пересадки шкіри, — говорить заступник головного лікаря Володимир Миронюк. — У хлопця обгоріло 20 відсотків шкіри. Після одужання шрамів на тілі не залишиться.

Зараз ви читаєте новину «Анатолієві Марченку підпалили обличчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі