пʼятниця, 18 липня 2008 07:11

Анатолія Климова загриз сусідський кінь

78-річний Анатолій Климов із села Шаповалівка Борзнянського району на Чернігівщині відганяв сусідського коня від своєї кобили. Жеребець відкусив чоловікові щоки й вуха, поламав пальці, передпліччя, ребра, розтрощив груднину й розірвав кишковика. Анатолій Павлович помер від больового шоку.

— Пацієнта привезли о 7.50 ранку 15 липня, — розповідає хірург Борзнянської райлікарні Анатолій Юрченко, 67 років. — Він був у такому стані, що рентген робити не можна було. Чотири години ми намагалися його зшити докупи, та вдіяти нічого не могли. Тиск не піднімався вище 70 міліметрів ртутного стовпчика. Ні на які препарати потерпілий не реагував. Об 11.50 помер. Після того я спеціально ходив на розтин. За всю практику не бачив, щоб кінь так калічив людину. Тварина не тільки погризла чоловіка, а й потопталася по ньому.

Жеребець належить сусідові Климова Іванові Чабану, 71 рік. Того дня самець відірвався й побіг до кобили. Анатолій Павлович вирішив відігнати тварину самостійно. Та вона накинулася на чоловіка.

Нині кінь стоїть у дворі. Чекає перевірки ветеринара. 16 липня Анатолія Климова поховали. На похороні було майже півсотні людей. Приходив й Іван Чабан, ніс мотузку, на якій опускали труну в яму.

— Анатолій Павлович кріпкенький був мужик, — каже сільський голова Шаповалівки Віталій Дацько, 53 роки. — Спокійний, працьовитий. Правда, останнім часом казав, що болять ноги. До пенсії працював трактористом. Жив із дружиною і невісткою.

Зараз ви читаєте новину «Анатолія Климова загриз сусідський кінь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі