четвер, 06 серпня 2020 07:41

Анастасію Лугову побили в поїзді

Автор: FACEBOOK.COM/ANASTAISHA.LYGOVA
  Після нападу незнайомця в поїзді Маріуполь—Київ Анастасія Лугова перебуває на стаціонарному лікуванні. В неї зламана щелепа, струс мозку, гематоми на обличчі
Після нападу незнайомця в поїзді Маріуполь—Київ Анастасія Лугова перебуває на стаціонарному лікуванні. В неї зламана щелепа, струс мозку, гематоми на обличчі

45-річний Віталій Рудзько у поїзді Маріуполь — Київ побив і намагався зґвалтувати киянку 28-річну Анастасію Лугову. Це сталося 31 липня близько третьої ночі. Жінка поверталася до столиці від родичів із сином 6-річним Захаром. У результаті нападу отримала струс мозку, перелом щелепи і численні гематоми на голові.

— Неизвестный проник в наше купе. Был только в трусах, заблокировал двери. Прижал меня к кровати. Держал за горло и бил по голове. От моего крика проснулся сын. Тоже начал кричать, — розповідає Анастасія. — Аби не чіпав дитину, пообіцяла зробити все, що скаже. Чоловік зняв труси і почав до мене приставати. На мої пручання говорив: "Будь умничкой, будь хорошей девочкой и больше не пострадаешь".

Анастасії вдалося вмовити нападника піти до його купе.

— У нього була диня на столі, з неї стирчав ніж. Розуміла, що живою можу не вийти. Син голосно плакав. Випросила, аби пустив заспокоїти дитину. Ніби, щоб своїм криком не розбудив інших пасажирів, — продовжує Анастасія. — Насправді, схопила Захара і босоніж побігли до провідниці. Та спала й не розуміла, що відбувається. Чоловік гнався за нами. Побігли в інший вагон, де я почала кричати й стукати в усі двері. Ніхто не зреагував. Вдалося заховатися у провідниці сусіднього вагона. До Києва лишалося їхати понад 3 години. Згодом прийшов начальник поїзда, який наказав закрити нападника в купе.

Анастасія каже, що нападник їхав без квитка. У Києві його одразу затримала поліція. Він під арештом без права на заставу. Родом із Запоріжжя. Має три судимості — за викрадення авто, хуліганство і крадіжку.

Працівників поїзда, в якому напали на Анастасію Лугову, звільнять, кажуть у пресслужбі Укрзалізниці. Також хочуть оновити практику, коли поліція супроводжували потяги.

Зараз ви читаєте новину «Анастасію Лугову побили в поїзді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі