субота, 23 серпня 2008 07:14

Алла Шкоба виманювала гроші в пенсіонерок

12 серпня в селі Правдюки Роменського району Сумщини міліціонери затримали 44-річну Аллу Шкобу. Підозрювали, що вона виманювала гроші в літніх жінок у Полтавській, Харківській, Сумській і Дніпропетровській областях.

— По районах їздила, — розповідає Поліна Ларіна з полтавської обласної міліції. — Обдивлялася двори й обирала такі, де можна чимось поживитися. Підходила до бабусь за 75 років. Уходила в довіру, представлялася доброю знайомою їхніх дітей. Потім казала, що вони потрапили в аварію або з ними стався серцевий напад. Мовляв, дітям терміново потрібні гроші. Вказувала конкретну суму і пропонувала передати.

Шкоба з Сумської області. Має чотирьох синів і двох доньок віком від 10 до 24 років. Де вони нині, не відомо. Жінка має вісім судимостей за крадіжки.

— Де вона жила, не знаємо. Її матір Ганна Сидоренко більше десяти років живе у Правдюках. Діти, може, по інтернатах десь. Тільки один син жив у баби, а де він зараз ніхто не зна. Алла після в"язниці приходила до матері. Та жінка теж не надто благополучна. Билася вєчно зі своїм чоловіком, — розповідає секретар Пустовійтівської сільради Роменського району Сумщини Галина Шокота, 47 років.

Після затримання жінку возили на очні ставки із потерпілими, люди все підтвердили. Двічі Шкобі відмовилися дати грошей. На Полтавщині в Лохвицькому районі було чотири випадки шахрайства, один — у Зіньківському, п"ять — у Гадяцькому. В останньому Алла виманила в людей майже 4 тис грн. Правоохоронці підозрюють, що вона обдурила 20 чоловік.

Зараз ви читаєте новину «Алла Шкоба виманювала гроші в пенсіонерок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі