пʼятниця, 23 серпня 2019 00:56

17-річний хлопець загинув у перший робочий день

У місті Умань Черкаської області на будівництві загинув 17-річний хлопець. Упав із висоти кількох поверхів. Працював на незаконному зведенні хасидського готелю в районі паломництва. Помер на місці. Це був його перший робочий день.

— Хлопчина жив на мікрорайоні Міщанка, — розповідає депутат Уманської міськради Сергій Алексєєв, 57 років. — Звали Сергій. Я першим повідомив його матір про це горе. Батько дуже плакав. Їх із дружиною поліція не наважувалася пускати до тіла сина. Шукають виконробів і тих, хто наймав людей. За словами уманчан, які живуть поблизу будівництва, готель належить бізнесмену з Ізраїлю. Будівництвом керував місцевий хасид. Хоча він заперечує це. Наскільки я знаю, в цій незаконній новобудові мають бути готель і синагога. Це все прикривається з Києва.

Депутат каже, що про можливість такої трагедії попереджав міську владу.

— Кілька днів тому я ходив на будівництво іншого готелю, який розташований за метрів 400 від місця загибелі хлопця, — продовжує Алексєєв. — Зводять його також незаконно. Є рішення суду про заборону робіт. Але й там трудяться хлопчики по 14–15 років, не оформлені. Тягають важкі плити на п'ятий поверх. Жодних огороджень немає.

Місцева влада підтверджує факт незаконного будівництва готелю. Існують два приписи, які забороняли проведення робіт.

У поліції про деталі інциденту не розповідають. Шукають власників і відповідальних осіб. Також з'ясовують, із яких причин юнак упав.

Зараз ви читаєте новину «17-річний хлопець загинув у перший робочий день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі