четвер, 21 жовтня 2021 05:30

Замовляй "Санекс Septix" — отримуй подарунок

— Цього року похолодало різко. Але я не зважаю на стрибки температур, бо із "Санекс Septix" завжди спокійна за каналізацію й вигрібну яму. Ці біопродукти використовую постійно, й вони підтримують роботу септика, — розповідає 60-річна Ярослава Пересунько із Кременця на Тернопільщині.

— А як на кухні є неприємний запах із труб чи забилися, на допомогу приходить "Універсал", — продовжує Ярослава Дмитрівна. — Від холодної води жири забивають стоки і дренаж у вигрібній ямі. Біопродукт чистить не лише зливне коліно, а й усю внутрішню поверхню стоку. А жирові пробки не утворюються взагалі.

Щоб дбати про вигрібну яму без зайвого клопоту канадська компанія має засіб "Комплекс" у вигляді таблеток. Вони очищують каналізаційні труби й переробляють відходи у вигрібних ямах, септиках і каналізації. Зручні у використанні — достатньо помістити таблетку в бачок або яму. Біопродукт відновлює роботу старих септиків і вигрібних ям.

У жовтні при купівлі товарів на суму від 500 грн ви берете участь у розіграші подарунків від "Bio Septix Санекс".

Канадські біопрепарати замовляють на сайті t-klio.dp.ua. За телефоном 0(67) 633 52 33 ви отримаєте консультацію стосовно необхідного саме вам біопродукту.

Зараз ви читаєте новину «Замовляй "Санекс Septix" — отримуй подарунок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі