понеділок, 08 травня 2017 05:45

"У безвихідних ситуаціях замовляють "Санекс"

До вінницького роздрібного магазину Івана Корозіна, 35 років, звертаються втричі більше покупців, ніж у крамницю на сусідній вулиці. До кожного клієнта директор має індивідуальний підхід.

З якими проблемами найчастіше приходять люди?

— Майже щодня питають, як прочистити вуличний туалет, септики, вигрібну яму, каналізацію. Хочуть, аби засіб був ефективний і не шкодив здоров'ю. Багатьом підходить "Санекс для вигрібних ям". Якщо в стічній воді підвищений рівень солей або використовують системи очищення води — тут потрібний "Санекс RO Septix". Це єдиний біопродукт, що діє в агресивних хімічних умовах. Він швидко запускає роботу бактерій. Викиди хімікатів, мийних засобів знищують мікробіологічну флору септиків і вигрібних ям. "Санекс" повністю відновлює її.

Як в екстрених умовах очистити стічні труби?

— Під рукою завжди має бути "Санекс Універсал". Літра біопрепарату вистачає на півроку екстреного використання. На внутрішніх поверхнях стічних труб засіб вимиває залишки їжі, жирові відкладення і пробки та пере­робляє їх. З помешкання назавжди зникає сморід.

Також цього року користується попитом "Санекс Septix Нейтралізатор Плісняви". Цей біопродукт проникає глибоко в матеріали та видаляє спори плісняви. Зараз його часто питають прораби, котрі ремонтують приміщення.

Біопрепарати "Санекс" можна замовити на сайті http://t-klio.dp.ua.

У травні триває безкоштовна доставка Укрпоштою.

Зараз ви читаєте новину «"У безвихідних ситуаціях замовляють "Санекс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі