пʼятниця, 27 серпня 2021 05:25

Сушарка "Січ" зберігає аромат і вигляд фруктів та овочів

Наприкінці літа й восени господарі збирають щедрий урожай яблук, груш, грибів. Із частини роблять варення й компоти. Решту плодів можна посушити. Так вони збережуть користь.

Сезон грибів лише розпочався й найкраща підготовка до нього — придбати інфрачервону сушарку "Січ" із нержавіючої сталі. Вона не висушує продуктів, а лише поступово забирає вологу за мінімальної температури.

Смак, колір, вітаміни та біологічно активні речовини плодів зберігаються завдяки інфрачервоному випромінюванню. Якщо їх трохи замочити потім, відновлюються зовнішній вигляд й аромат. Саме в цьому різниця між природним способом сушіння.

Для людини інфрачервоне випромінювання нешкідливе. За допомогою сушарки можна заготовити супові й овочеві набори, фрукти для компотів і зробити пастилу та корисні ласощі.

Висушені продукти можна зберігати до року без спеціальної тари. За цей час втрачається лише 5–15% вітамінів. У герметичному пакуванні — не менш як два роки.

Сушарку можна замовити на сайті http://t-klio.dp.ua.

За телефоном 0(96) 413 68 45 вас проконсультують і розкажуть про всі переваги та можливості приладу.

Зараз ви читаєте новину «Сушарка "Січ" зберігає аромат і вигляд фруктів та овочів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі