понеділок, 21 вересня 2020 05:05

"Санекс Septix" застосовують восени та взимку без перерви

Біозасоби ТМ "Санекс Septix" ефективно переробляють органічні відходи в септику й позбавляють неприємних запахів. Канадські біопродукти ефективні в роботі та допоможуть забути про клопоти із септиком. Мають ефективну дію за будь-яких температур. Восени та взимку варто застосовувати їх без перерв.

Біопродукт "Комплекс" — це таблетки для очищення каналізаційних труб і переробки відходів у вигрібних ямах, септиках і каналізації. Зручні у використанні — достатньо помістити таблетку в бачок або яму. Засіб відновлює роботу старих септиків. Спочатку використовують його, а згодом можна перейти на порошок Septix.

Біопрепарат "Нейтралізатор цвілі" усуває плісняву в міжплиткових швах у ванній кімнаті, навколо ванни, у віконних рамах і по всьому будинку. Засіб глибоко проникає в матеріал і знищує грибок.

Для любителів чистоти і свіжості в авто компанія пропонує спрей "Санекс Автодог­ляд". Засіб ефективно знищить бруд, плями та неприємні запахи.

Канадські біопрепарати замовляють на сайті t-klio.dp.ua або за телефоном. Також можна придбати в магазинах.

Зараз ви читаєте новину «"Санекс Septix" застосовують восени та взимку без перерви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі