четвер, 17 червня 2021 05:20

"Санекс Septix" пропонує засоби для очистки засмічень у домі

Біопродукти "Санекс Septix" канадського виробництва добре зарекомендували себе на ринку. При регулярному застосуванні проблем із переповненою вигрібною ямою не буде, запевняють постійні користувачі.

Щоб очищення не завдавало клопоту й не забирало час, виробник пропонує засіб "Комплекс" у вигляді таблеток. Біопродукт відновлює роботу старих септиків, очищує каналізаційні труби й перероб­ляє відходи у вигрібних ямах і септиках. Зручний у використанні — достатньо помістити таблетку в бачок.

Біопродукти допомагають впоратися з неприємностями всередині будинку. Наприклад, коли забилися труби і стоїть сморід. Препарат "Біо Дрен" із серії "Санекс Septix" діє по всій довжині труб і переробляє жировий корж на поверхні септика, очищує його стіни від жирових плівок. Розріджує пробки в трубах, видаляє засмічення. Його ефективність довели навіть у холодній воді. Також позбавить неприємного запаху з труб та отворів.

Завдяки біопродукту "Активатор компосту" органічні відходи розкладаються швидше і стають якісним добривом. Засіб легко справляється з листям, травою й іншою органікою, а також із залишками овочів.

Біозасоби замовляють на сайті t-klio.dp.ua. Отримайте консультацію за тел. 0(96) 413 68 45.

Заощаджуйте, обираючи якісні канадські біопрепарати в наборах.

Зараз ви читаєте новину «"Санекс Septix" пропонує засоби для очистки засмічень у домі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі