четвер, 15 липня 2021 09:05

Санекс Septix" дбає про вигрібну яму

Біозасоби ТМ "Санекс Septix" ефективно переробляють органічні відходи в септику й позбавляють неприємних запахів. Канадські біопродукти ефективні в роботі та допоможуть забути про клопоти із септиком.

Препарати мають ефективну дію за будь-яких температур. Їх рекомендують застосовувати постійно й не робити перерв. Переробляють рідину у відходи, які потім можна використати як добриво для врожаю.
Власники приватних будинків відзначають, що "Санекс Septix" вигідніший, ніж виклик асенізатора. Адже упаковки вистачає надовго. Також цей препарат найлегше та найефективніше допомагає тримати септик у робочому стані й без неприємних запахів.
Усунути плісняву допоможе засіб "Нейтралізатор цвілі". Бореться з нею в міжплиткових швах у ванній кімнаті, навколо самої ванни, у віконних рамах і по всьому будинку. Засіб глибоко проникає в оброблюваний матеріал і знищує грибок.

Біозасоби замовляють на сайті t-klio.dp.ua. За телефоном 0(96) 413 68 45 вас проконсультують і запропонують оптимальний біопродукт.

Зараз ви читаєте новину «Санекс Septix" дбає про вигрібну яму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі