пʼятниця, 05 липня 2013 00:19

Саджанці троянд надсилають поштою

У серпні 36-річний Андрій Притула планує завершити будівництво одноповерхового будинку в с. Куликів Жовківського району Львівщини. Ділянку купив торік.

— Весною думав тільки про хату, тому не встиг подбати про сад. А тепер хочу почати садити кущі, дерева і квіти, — каже він.

На присадибній ділянці 16 сотих планує висадити 50 кущів троянд для дружини Галини.

— Їх найкраще садити навесні та восени. Можна приступати у вересні, — пояснює агроном 37-річний Тарас Опришко. — Рослини краще вибирати в розсадниках. Там дотримуються технологічних норм, враховують кліматичні умови. Я вже п'ять років замовляю в господарства "Таїр". У них є понад 100 найменувань перевірених і найновіших сортів кущів та дерев. Усі стійкі до хвороб і пройшли контроль якості.

У розсаднику замовлення приймають до 25 жовтня. Переглянути асортимент можна на сайті. Саджанці доставляють поштою по всій Україні.

— Усі саджанці "Таїру" вирощені в Україні. Тому адаптовані до наших кліматичних умов. Добре приживляються і стійкі до хвороб. Ними можна прикрасити садову ділянку й насадити з комерційною метою.

Підприємство пропонує троянди чайно-гібридні — класичні, що звикли дарувати. Плетисті в'ються по огорожі. Флорибунда — кущі з розгалуженими суцтвіттями. Кольори від білого до чорно-червоного. Є одно-, двотонні, триколірні. Можна вибрати бутони бокальчиком або віялом. Є густомахрові, із прямими та загнутими пелюстками. Пропонують і низькорослі, і великі — до 4 м. Є сорти без шипів, із дрібними та великими квітками. На пагоні може бути одна квітка, а може п'ять-сім бутонів.

Адреса: АР Крим, смт Нижньогірський, вул. Кримська, 10.

Тел.: 0(98) 289 33 03

0(99) 058 43 16.

Зараз ви читаєте новину «Саджанці троянд надсилають поштою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі