понеділок, 27 травня 2019 06:16

Натуральний препарат врятує ваш урожай від шкідників

— З приходом весни засадила всі грядки на дачі, — розповідає 54-річна Інна Іванців із Тернополя. — Приїхала за місяць, щоб пополоти бур'яни і жахнулася. На городі завелися шкідники. Я впала в паніку, не знала, що робити. Шукала різні засоби, щоб позбутися їх, але всі були хімічними.

За статистикою Всесвітньої організації охорони здоров'я, застосування хімічних препаратів в агрономії викликає понад 200 захворювань різного ступеня важкості. Особливо вразливі до хімії — діти. Тому сусідка порадила жінці натуральний препарат проти городніх шкідників "Опулент Екстра".

— Вирішила спробувати таки цей засіб, бо врожай з городу щороку продаю ще й на базарі. Мусила його врятувати. Опулент Екстра таки спрацював. Після того як використала його, шкідники з городу зникли. Врожай збільшився. А найголовніше те, що він без хімікатів, тому мої овочі залишаться натуральними, — каже Інна Олександрівна.

Препарат "Опулент Екстра" виготовляє фірма "Арсистем" без хімічних домішок.

— Для виготовлення продукту отримали ліцензію ізраїльської "KBK Aleinu Ltd", — кажуть у компанії. — Він натуральний, безпечний для людини і довкілля. Один препарат вбиває усіх шкідників, крім слимаків, та найбільш розповсюджені хвороби рослин (фітофтороз, парша, гниль та інші). Додає городині сил і здоров'я, збільшує урожай. Також очищує від радіонуклідів і залишків хімічних препаратів.

Зараз ви читаєте новину «Натуральний препарат врятує ваш урожай від шкідників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі