четвер, 25 лютого 2021 05:36

Насіння для багатого врожаю замовляють в інтернеті

 

З настанням посівного сезону кожен шукає насіння, щоб мати хороший урожай. Тепер покупки товарів в інтернеті стали популярними, і насіння — не виняток.

В асортименті інтернет-магазину "Гран" є насіння соняшника, кукурудзи, озимого і ярого ріпаків, мікродобрива та засоби захисту рослин.

— Щороку беру дороге імпортне та брендове насіння, — розповідає 47-річний Іван Мірошниченко із села Воля Старосамбірського району на Львівщині. — Але 2020-го вирішив зекономити і спробувати українське. Не прогадав. Зібрав більше врожаю, ніж колеги-фермери з імпортного. Весь посівний матеріал від насіннєвої компанії "Гран" вивели і виростили у нас, воно пристосоване до нашої агрокліматичної зони.

Підприємство працює на ринку 23 роки і задовольняє потреби найвибагливішого споживача. У компанії дотримуються стандартів якості на кожному етапі роботи — від загортання насіння в землю, до його постачання. Для цього в компанії "Гран" працюють висококваліфіковані селекціонери, менеджери й логісти.

Насіння ­доставлять "Новою поштою" — безкоштовно по Україні. Обрати чи переглянути асортимент можна на сайті nvfgran.com.ua. Або за тел. у менеджерів компанії:

0(95) 672 57 11, 0(98) 543 73 00.

Зараз ви читаєте новину «Насіння для багатого врожаю замовляють в інтернеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі