четвер, 06 грудня 2007 18:35

Мінеральними добривами обприскують парникові рослини

Цьогоріч у продажу з"явилися органічно-мінеральні добрива "Добрин". У їх складі є мул прісноводного озера льодовикового походження, розташованого під Києвом, поблизу Вишгорода. Виробники запевняють: препарат робить рослину стійкою до посухи, морозів та шкідників. Він має властивості добрив і стимуляторів росту рослин.

"Добрин" можна використовувати будь-якої пори року. Для кімнатних і парникових рослин радять брати серію "Добрин-Стимул". У ній є препарати для поливання та обприскування: пляшки на 500 мл і пакетики по 25 і 50 г. Перед використанням добриво розводять водою.

— Для обприскування парникових рослин 25-грамовий пакетик "Стимул S" розводять на три літри води, — розповідає менеджер компанії-виробника "Вибір" Валентина Собко. — У період цвітіння овочі обприскують розчином кожні 10–12 днів. Тоді вони будуть стійкими до хвороб і зміни погоди.

Коли рослини відцвітуть, виробники радять поливати їх "Стимулом SР". Його також розводять із водою в такій же пропорції.

Пакетики "Стимул S" продають у "Садовому центрі" будівельних гіпермаркетів "Нова Лінія". Маленький, на 25 г, коштує 1,7 грн. Удвічі більший — 6 грн. Можна вибрати "Добрин" для овочів, квітів, садів чи декоративних ландшафтних рослин.

Зараз ви читаєте новину «Мінеральними добривами обприскують парникові рослини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі