четвер, 01 листопада 2007 17:58

Механічний кущоріз працює на бензині

Киянин Борис Михайленко, 41 рік, купив механічний кущоріз. На дачі в Броварському районі в нього є сад.

— На обрізку ручним інструментом піде багато часу, — каже Борис.— Я на дачу приїжджаю вихідними на півдня. Хочеться викроїти час і на відпочинок.

У гіпермаркеті "Епіцентр" на столичному просп. Григоренка пропонують електричні прилади. Працюють вони від мережі. До саду доведеться тягти подовжувача. Михайленко зацікавився кущорізом із бензиновим двигуном "Олео Мак" за 2398 грн. Ним можна обрізати гілки на високих деревах.

— Механічний кущоріз має двотактний двигун на 1,2 кінських сил, — розповідає продавець "Епіцентру" Юрій Шутько, 23 роки.— Ножі подужають гілки завтовшки 41 міліметр.

Пального для такого приладу потрібно небагато. Бак уміщає 200 мл. Цього вистачає на 40 хв. роботи. Підходить лише бензин марки А-95. У бак заливають пальне, змішане з мастилом. Перші 5 год. фахівці радять не різати багато товстих гілок.

— Бензин завжди маю під рукою, — каже Михайленко. — Купив каністру для кущоріза. Минулого тижня підрізав деревця та кущі на зиму. Ножівкою й ручним секатором працював би годин зо три. З механічним кущорізом упорався за півгодини.

Зараз ви читаєте новину «Механічний кущоріз працює на бензині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі