четвер, 07 жовтня 2021 05:05

Купуй "Санекс Septix" у жовтні — отримай подарунки

Біозасіб для переробки відходів вигрібних ям, септиків і каналізації "Санекс Septix" очищує вигрібну яму круглий рік. Перероб­ляє відходи на рідину без запаху. Відновлює роботу дренажної системи та позбавляє від необхідності викликати асенізатора. Використовувати біопродукт потрібно щомісяця, навіть восени та взимку.

Біопродукт "Універсал" триматиме в чистоті труби та перероблятиме жировий корж на поверхні септику.

— Він чистить по всій довжині — від зливного коліна, — каже 50-річна Ірина Самійленко з Тернополя. Має приватний будинок. — Достатньо вливати розчин біопрепарату на ніч та не користуватися в той час мийкою на кухні. Після першого вливання розчину "Універсалу" зник неприємний запах з отвору.

Літрової пляшки концентрату "Універсал" вистачить на пів року щомісячного профілактичного очищення для труби завдовжки 5 м.

У жовтні при купівлі товарів на суму від 500 грн — ви берете участь у розіграші подарунків від "Bio Septix Санекс".

Канадські біопрепарати замовляють на сайті t-klio.dp.ua. За телефоном 0(67) 633 52 33 ви отримаєте консультацію стосовно необхідного саме вам біопродукту.

Зараз ви читаєте новину «Купуй "Санекс Septix" у жовтні — отримай подарунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі