понеділок, 19 листопада 2018 05:06

Із "Санекс Septix" до зими готуватися не треба

— Очистити септик перед зимою завжди було проблемою, — розповідає 60-річний Ігор Микульчич із села Солянуватка Старосамбірського району Львівської області. — Послуги з очищення вигрібної ями щороку дорожчають, і не завжди шланги асенізаційних машин дістають до ями в глибині двору.

Ігор Михайлович кілька років використовує "Санекс Septix" для очищення вигрібної ями. Біопрепарати "Санекс" для органічних відходів існують понад 20 років. Їх виробляють у Канаді. Містять корисні бактерії, які переробляють жири, фекалії, залишки їжі.

— Особливо важливо застосовувати біопродукти "Санекс Septix" щомісяця, без перерви на зимовий період. Ці канадські біопрепарати переробляють органічні відходи в холодній воді за будь-яких температур.

Спеціально до майбутніх новорічних і різдвяних свят у листопаді компанія пропонує придбати набори біопродуктів "Санекс Septix". Купуючи їх на три-шість місяців, ви отримуєте біопрепарати, які допоможуть обслуговувати будинки та квартири. І не виникне необхідності викачувати вигрібну яму чи очищувати засмічені труби.

Застосовуйте біопродукти щомісяця й отримаєте результат.

Консультація, підбір необхідного вам набору біопрепаратів "Санекс Septix" за тел.: 0(67) 633 52 33,

0(96) 413 68 45, 0(95) 784 60 02

Замовлення на сайті:

www.t‑klio.dp.ua

Зараз ви читаєте новину «Із "Санекс Septix" до зими готуватися не треба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі