середа, 24 вересня 2008 18:03

Італійці поливають помідори морською водою

Плоди помідорів, які поливали розведеною морською водою, довше зберігаються. Такий висновок італійських дослідників опублікували цього року в США. Для поливу вчені використовували прісну воду, в яку додавали 12% морської.

Морська сіль убиває мікроби, які пошкоджують помідори. Тому овочі після такого поливу довше зберігаються свіжими.

Однак помідори потрібно підживлювати добривами, які містять вітаміни С і Е. Особливо їх брак відчутно в плодах сорту Черрі.

Зараз ви читаєте новину «Італійці поливають помідори морською водою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі