вівторок, 04 липня 2017 05:45

Ентеронормін захищає тварин від шкідливих бактерій

  Ентеронормін — водорозчинна кормова добавка. Тварина випиває її з водою
Ентеронормін — водорозчинна кормова добавка. Тварина випиває її з водою

— Ентеронормін — це не ліки, а корисна кормова добавка. Екологічно безпечна на 100 відсотків. Вона потрібна всім тваринам, птахам та бджолам, — розповідає Олександр Мізерницький, 32 роки, з Обухівського району Київської області. Працює в ТОВ "СГП "МБС".

Свійські тварини і птахи схильні до захворювань органів травлення. У них часто розвивається дисбактеріоз, що призводить до порушення обміну речовин.

— Цією проблемою наше сімейне підприємство займається вже майже п'ять років, — говорить Мізерницький. — Почав мій батько, Олександр Михайлович. Потім підключився і я. Розробили свою формулу Ентеронорміна. Засіб дає чудові результати.

Синбіотик Ентеронормін — водорозчинна кормова добавка. Тварина випиває її з водою.

Препарат містить три культури пробіотичних бактерій та все необхідне для захисту й розвитку. Ця мікробіологічна система оздоровлює і захищає тварин, птицю та місце їхнього утримання. Нормалізує обмін речовин. Збільшує апетит.

— Комплекс корисних бактерій забезпечує відмінне самопочуття тварин і птахів. Не потрібно витрачатися на лікування. Найбільший економічний ефект наша кормова добавка дає в збереженні молодняку та продовженні продуктивного віку худоби, — стверджує Мізерницький.

Для консультації та замовлення препарату звертатися за номером все­української безкоштовної гарячої лінії 0 (800) 300 008.

Зараз ви читаєте новину «Ентеронормін захищає тварин від шкідливих бактерій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі