пʼятниця, 05 березня 2021 02:28

Подарунок до 8 березня: як правильно поєднати весняні квіти у букеті
12

Варіанти весняних букетів для гарного настрою
Фото: idei-dekoru.com
Варіанти весняних букетів для гарного настрою
Варіанти весняних букетів для гарного настрою
Варіанти весняних букетів для гарного настрою
Варіанти весняних букетів для гарного настрою

З експериментів сучасних флористів виходять вражаючі композиції. Завдяки такому подарунку можна висловити таємні емоції та почуття, особливе ставлення до людини. Це пригодиться чоловікам на 8 березня. Вдалі весняні квіти можуть замінити основний подарунок.

Модні букети приємно дивують неординарністю та екстравагантністю ідей. Флористи комбінують різні за величиною квіти і додають незвичні декори.

Залежно від сезону, кольорова гамма букетів змінюється. Влітку та навесні – пастельні тони або яскраві: жовті, фіолетові, помаранчеві, рожеві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали кімнатну рослину, від якої важко відвести погляд

Універсальне рішення – букет у папері. Він виглядає лаконічно і романтично. Кілька років головним трендом є букети в коробках. Вони стильні і не потребують додаткового догляду, адже квіти розміщують у спеціальній зволоженій губці. У коробку, окрім квітів, можна помістити додатково солодощі або негабаритний подарунок.

Квіти у скляній коробці – новачок серед трендів флористики. Ефектний подарунок гарантує wow-ефект. Такий букет практичний, оскільки зберігається довше, ніж звичайні букети, його поміщають у спеціальну рідину. Плюс – коробку можна використовувати як вазу у майбутньому.

Новинкою у цьому сезоні стали букети із додаванням фруктів або ягід. Погодьтесь, неочікуваний, але дуже милий сюрприз. До того ж – смачний!

Букет квітів довше стояти в кімнаті, якщо його адаптувати до температурного режиму. Для цього їх варто залишити на кілька хвилин у найпрохолоднішій кімнаті.

Про 5 основних порад для букетів далі у тексті.

Зараз ви читаєте новину «Подарунок до 8 березня: як правильно поєднати весняні квіти у букеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі