субота, 29 лютого 2020 23:02

Назвали наймодніші овочі цього року

Назвали наймодніші овочі цього року
Мініовочі стали трендом цього року Фото: news.agro-center.com.ua

Трендом цього року є вирощування мініовочів. Вони підходять для заморожування і маринування. Ці овочі можна вирощувати у контейнерах на балконах і на городі.

Їх можна сіяти для себе, або врожай продавати в кафе і ресторани. За розміром овочі менші, але торгувати ними вигідніше. Фермер має вибір: продати мініогірки по 60 гривень за кіло або дочекатися, поки виростуть, і віддавати по 10 гривень.

Такими овочами є помідори, огірки, баклажани і кабачки. Улюблениця багатьох цукрова кукурудза сорту Мініголд. Дозріває за 15 тижнів. Качани довжиною 10 сантиметрів зручно вживати у сирому вигляді чи маринувати.

Також висівають баклажан сорту Патіо бейбі. Дає плоди завдовжки 5 см. На кущі їх до 20 штук. Це компактний сорт, виростає до пів метра. З куща маю 20 плодів, які дозрівають за півтора місяця.

Подібно вирощую і кабачки Ізі пік грін. Вони за 50 днів після посіву мають довжину 20 сантиметрів, що дуже зручно для консервування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали модний спосіб вирощувати цибулю

Лісові гриби легко вирощувати вдома, якщо знати кілька секретів. Найголовніший - насіння знаходиться не на ніжці, а капелюшку. Про це мало хто знає, тому й немає вдома цього делікатесу.

Восени прохолодно і волого. Це основні умови для лісових грибів. Найкраще садити біля берези, ялини, сосни або дуба.

Зараз ви читаєте новину «Назвали наймодніші овочі цього року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі