середа, 08 вересня 2021 16:05

Чому гібридні сорти соняшнику найкращі для посіву і який підійде найкраще

  Інтернет-магазин "Агроторг" є офіційним дистриб'ютором виробника насіння ЄВРОСЕМ
Інтернет-магазин "Агроторг" є офіційним дистриб'ютором виробника насіння ЄВРОСЕМ

Найчастіше при висіві соняшника господарям радять обирати його гібридні сорти. Саме ці різновиди показали найбільшу витривалість у всіх важкий природних та зовнішніх умовах. Із ними багатий врожай буде гарантованим, тому й прибуток також.

У кожного гібриду є свої переваги, на які треба зважати. Наприклад, часто для них не має значення стан ґрунту, температура повітря, надмірна вологість чи посуха. Це, безумовно, великий плюс для фермерів, які вирощують великі врожаї на продаж. Вони точно будуть спокійні, бо знатимуть, що праця не пропаде. Також перевагою гібридних сортів є те, що їхнє насіння має великий відсоток олійності.

Інтернет-магазин "Агроторг" є офіційним дистриб'ютором виробника насіння ЄВРОСЕМ. Ця науково-виробнича компанія виготовляє посівний матеріал соняшника, кукурудзи і нішевих культур. Завдяки власним науково-польовим дослідам у реальних умовах, фахівці випробовують та обирають найкращі гібриди для хорошого врожаю. Офіційних дистриб'юторів обирають, тому що так гарантована якість посівного матеріалу. Компанія одна з тих в Україні, що вивчають боротьбу з соняшниковою заразихою. Також ЄВРОСЕМ проводить шестиступеневий контроль якості продукції.

Одним із гібридів соняшника, який компанія досліджувала у польових умовах й цього року є різновид "Старк 7+Сумо". Показує унікально високу стійкість до такої хвороби, як несправжня борошниста роса. Також важливо, що він стійкий до семи видів вовчку. Це означає, що цей сорт через різні можливі хвороби точно не пропаде і врожай буде стабільним. Стресостійкий до погодніх умов, перепаду температур, що дуже важливо при теперішній зміні клімату. За ним не треба дуже ретельно доглядати і витрачатись на це додатково. Середньо ранній, тому люди встигатимуть зібрати урожай, щоб вчасно посіяти озимі. Посуха, чи холод, які так само не рідкість за нинішньої погоди також не страшні гібриду "Старк 7+Сумо". Вегетаційний період триває 105-107 днів. Стебло виростає на висоту 165-175 см, має міцну кореневу систему і велику площу листової поверхні. Показник олійності насіння цього гібриду становить - 51-53%.

  Інтернет-магазин "Агроторг" є офіційним дистриб'ютором виробника насіння ЄВРОСЕМ
Інтернет-магазин "Агроторг" є офіційним дистриб'ютором виробника насіння ЄВРОСЕМ

У дистриб'юторів також можна замовити й інші різновиди посівних матеріалів соняшнику та інших культур. Консультанти порекомендують і знайдуть найкращий варіант для індивідуальних умов кожного.

Зараз ви читаєте новину «Чому гібридні сорти соняшнику найкращі для посіву і який підійде найкраще». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі