четвер, 12 вересня 2019 17:01

Як прикрашають сади в'юнкими рослинами: показали вдалі варіанти
20

Фото: mydesiredhome.com

Більшість в'юнких рослин потребують підпори. Найпростіший спосіб її забезпечити — встановити садовий трельяж.

Головне призначення садових трельяжів — підтримувати пагони висаджених поруч рослин і спрямовувати їхній ріст у потрібному напрямку. Наряду з цим подібні конструкції відмінно справляються й з естетичною функцією, пише mydesiredhome.

Трельяжі здатні захищати від зацікавлених поглядів сусідів і перехожих. Якщо використати їх для облаштування вертикального саду, можна створити затінок, у якому приємно буде проводити час спекотного літнього дня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Осіння суниця: показали незвичайні плоди на дереві

Виготовляють садові трельяжі в основному з дерева, бамбука або металу. Такі конструкції прикріплюють до огорожі або стіни будинку, нерідко ставлять відокремлено.

Особливо підходять для висаджування поруч в'юнких рослин альтанки з металу. Такі конструкції споруджують з металевих прутів, які слугують ідеальною підпорою для гнучких пагонів. Виглядають альтанки з металу невагомо й витончено, садам надають ще більшої мальовничості.

Зараз ви читаєте новину «Як прикрашають сади в'юнкими рослинами: показали вдалі варіанти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі