понеділок, 04 липня 2011 15:12
Микола Рябчук
Микола Рябчук
Микола Рябчук

Про голубих і блакитних

Один мій приятель, із голубих, як у нас кажуть, збентежено повідомив, що так звана Верховна Рада збирається криміналізувати гомосексуалізм — у найкращих традиціях комуністичного СССР і нацистської Німеччини.

Я спершу був не повірив, проте на офіційному сайті знайшов законопроект, у поясненні до якого повідомляли, що поширення гомосексуалiзмy загрожує нашій нацiональнiй безпеці, бо ж руйнує інститут сім'ї та веде прямісінько до демографічної кризи.

Я розказую йому для піднесення духу свій улюблений анекдот часів помаранчевої революці

Тепер ми знаємо, чому населення України за 20 років зменшилося на п'ять мільйонів. Не через найнижчий у Європі рівень життя і найвищу смертність, злидні й пияцтво, беззаконня й масову еміграцію. Усе простіше. Кляті ґеї з лесбіянками, виявляється, і самі не розмножуються, й антиґеївським активістам перешкоджають!

Я заспокоїв приятеля, показавши йому мою колонку двотижневої давності про щипачів. Схоже, нам знову збираються щось поцупити із кишені. Який-небудь "телеком", "нафтогаз", "бласко" або Межгір'я. І тому для відволікання уваги вкидають у медіа-простір ідею, яка не має для більшості жодного значення, проте спричиняє чимало галасу — саме те, що щипачам і потрібно. А коли наші кишені полегшають ще на кілька мільйонів або й мільярдів, про ідею забудуть.

Президент власноруч заветує дурацький закон, показавши Брюсселю свою незламну європейськість, або ж поховає його руками кишенькового Конституційного суду, як це зробив уже з червоними прапорами.

Приятель, бачу, не вірить, тож я розказую йому для піднесення духу свій улюблений анекдот часів помаранчевої революції.

Зустрічаються на Хрещатику двоє знайомих.

— Ти уявляєш, — каже один, — наш друг Мойша, виявляється, голубий!

— Що? Невже за Януковича?!

— Та ні. У хорошому сенсі...

Зараз ви читаєте новину «Про голубих і блакитних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі