понеділок, 12 січня 2009 18:12
Микола Рябчук
Микола Рябчук
Микола Рябчук

Луї Віттон

 

"Найдавніша професія теж відчуває кризу", — повідомила на першій сторінці газета Herald Tribune. Ішлося там про актуальні проблеми секс-бізнесу в Чеській Республіці.

Виявляється, економічна криза зачепила й цю благодатну галузь. Прибутки чільних європейських борделів упали на 20–30%. Якщо донедавна до Праги лише з Великої Британії щодня прилітали 30 літаків, то тепер тільки 20.

Та не все, пояснює далі автор, аж так погано в нашому європейському домі. Економічні кризи для того й існують, щоб очищати ринок від неефективних підприємств і підвищувати ефективність тих, що лишаються. Карл Боровіц, 26-літній інженер-комп"ютерник, знайшов нову нішу для стародавнього бізнесу. Він провадить мережу борделів "Велика сестра", де клієнта можуть обслужити майже задарма. Однак той мусить спершу підписати згоду на кінозйомку. Її транслюють в Інтернеті, де будь-хто за скромну місячну плату 30 євро може оглянути поліпшений варіант української програми "Рада" у будь-який час дня і ночі.

Вона й надалі заробляє 3 тисячі євро на місяць

Одна із працівниць чи, коли хочете, жриць "Великої сестри" розказувала журналістові, що заможних клієнтів останнім часом справді поменшало. Та справи все одно йдуть незле. Принаймні вона й надалі заробляє свої 3 тис. євро на місяць — цілком достатньо і для оренди помешкання, і для купівлі аксесуарів від улюбленого Луї Віттона.

— Луї Віттон, — пробурмотів я, відкладаючи газету. — Десь мені вже траплялося це ім"я...

— Ти з Марса впав, — сказала дружина. — Частіше дивися телевізор!

— Пора, мабуть, повертатися на Марс, — подумав я.

Зараз ви читаєте новину «Луї Віттон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі