середа, 24 лютого 2021 15:57

"Додали сексу та еротики" - як пройшла презентація альбому "Аркур. Натхнення"
7

22 лютого відбулася презентація фотоальбому "Аркур. Натхнення". У зйомках для артбуку взяли участь 37 жінок - ведучі, акторки, артистки та спортсменки. Автором світлин у французькому стилі harcourt став фотограф Ростислав Ріпка.

Автор: надане пресслужбою каналу "1+1"
  Ріпка вручає артбук та фотокартину Саніній
Ріпка вручає артбук та фотокартину Саніній

"Через ці камери не дістатися до вбиральні", - перемовляються жінки. Одна з них у чорному комбінезоні, туфлях на підборах та прикрасах підфарбовує губи червоною помадою. Інша — в довгій сріблястій сукні поправляє зачіску.

У холі культурного центру Freedom — натовп. Усі в захисних масках. Зіркові гості знімають їх для того, щоб дати інтерв'ю та сфотографуватися. Фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна в діловому чорному костюмі та білій сорочці підходить до друзів. Обіймаються. Оператори ходять навколо них та фіксують на камеру момент зустрічі.

Автор: надане пресслужбою каналу "1+1"
  Презентація проходила в культурному центрі Freedom
Презентація проходила в культурному центрі Freedom

"З Ростиком працювати дуже легко. У нас була гарна і дружня атмосфера. Навіть додали трохи сексу та еротики до нашої зйомки. Були налаштовані більше на інтимний лад. Враження від зйомки круті. Ростик - майстер своєї справи. Він дуже гарно відчуває людей і по-справжньому їх розкриває", - згадує телеведуча Неля Шовкопляс.

У черзі біля фотозони стоять 7 гостей. Вони хочуть сфотографуватися з Ріпкою. Підходять, вітають з прем'єрою.

"На початку створення артбуку я був один. Потім приєднався мій друг і художник по світлу Ігор Сулієв, який підштовхнув мене до дій. І пізніше до нас прийшла команда однодумців. На фініші в цьому проєкті працювали майже 20 людей. Такий проєкт я б ніколи не зробив самотужки. Він присвячений музам, які 15 років моєї творчої діяльності були поруч зі мною. Портрети в стилі аркур є у Марлен Дітріх, Бріджит Бардо, Едіт Піаф, Моніки Беллуччі. Тепер продовжують історію фотомистецтва наші зірки", - розповідає Ріпка.

За барною стійкою наповнюють келихи ігристим. Відчуваються різноманітні парфюми. Гості проходять до зали. Презентація починається з мініатюри "Фотограф та його муза" театру тіней Teulis.

Автор: надане пресслужбою каналу "1+1"
  Ріпка вручає артбук та фотокартину Барбір
Ріпка вручає артбук та фотокартину Барбір

"Злет фотомистецтва аркур розпочався колись у Парижі з французьких акторів і підкорив весь світ. Актори досягали значного успіху і одержували головні ролі, і тоді у них з'являлось фото у стилі аркур. Я буду вважати, що у мене вийшло навпаки, що цей проєкт для мене є пророчим. І спершу у мене з'явилась легендарна монохромна світлина, а потім я стану головною героїнею великого гостросюжетного кіно", - коментує ведуча Людмила Барбір. Вона стала першою, кого фотографували для альбому.

Гостей пригощають холодними закусками та фруктами. На великому екрані презентують 37 хв. художнього відео, на якому зірки розповідали про те, що їх надихає. На сцену до Ріпки та ведучих Руслана Сенічкіна і Людмили Барбір одна за одною підходять героїні книги.

Автор: надане пресслужбою каналу "1+1"
  Презентація проходила в культурному центрі Freedom
Презентація проходила в культурному центрі Freedom

"З Ростиславом у студії працювали вперше, і мені дуже подобається такий чорно-білий стиль. Сьогодні всі захоплювалися, що вдалося об'єднати в одній історії так багато різних, але таких прекрасних жінок разом. Ми всі довірилися майстру. Напевно, це перший великий проєкт фотографа в Україні", - зазначає зі сцени співачка Юлія Саніна. Їй, як і кожній учасниці проєкту, Ріпка вручає артбук, фотокартину з її зображенням та презент.

Після короткого ролику, в якому показали, як проходив знімальний процес, Ріпка запросив на сцену свою команду: дизайнерів одягу та аксесуарів, стилістів, іміджмейкерів, операторів, майстрів постпродакшн фото, режисерів монтажу, редакторів.

Автор: надане пресслужбою каналу "1+1"
  Ріпка та Шоптенко на сцені
Ріпка та Шоптенко на сцені

"Обожнюю ретро та зйомки 1930-х років. Мала можливість відчути себе Марлен Дітріх, це була моя мрія. Побільше б таких зйомок. Для того, щоб надихати, треба бути незвичайним і випромінювати тепло та енергію. До речі, Ростик зробив мою 1-шу професійну фотографію 15 років тому на "Танцях з зірками", - згадує хореографиня Олена Шоптенко.

На сцену запрошують артисток Антоніну та Ніну Матвієнко.

Автор: надане пресслужбою каналу "1+1"
  Антоніна та Ніна Матвієнко виконали пісню "Квітка-душа"
Антоніна та Ніна Матвієнко виконали пісню "Квітка-душа"

"Ми фотографувалися разом з донькою, і у нас вийшла гарна команда. Подобається цей шарм романтики. Ростик показував нам кадри під час зйомки, і якщо ми співпадали, то в нас нагородою був його щасливий погляд . Хороший фотограф каже: "Голову повернути туди, носа туди, погляд такий". Ростик був як дзиґа", - каже Ніна Матвієнко, після чого разом з донькою виконали пісню "Квітка-душа".

Захід завершується тематичним білим тортом з полуницею і з написом "Натхнення". Присутніх запрошують до частування і спільного фото.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надія Мейхер з'явиться у спокусливій фотосесії колекційного фотоальбому

Автор: надане пресслужбою каналу "1+1"
  Захід завершився тематичним білим тортом
Захід завершився тематичним білим тортом
Ведучі ТСН Алла Мазур, Соломія Вітвіцька, Лідія Таран, Наталія Мосейчук і Марічка Падалко взяли участь у фотосесії, яка була виконана в французькому стилі аркур. Знімки ввійшли до фотоальбому "Аркур. Натхнення" фотографа Ростислава Ріпки. Цей альбом присвячений жіночій красі. Ріпка задумав його до 15-річчя своєї творчої діяльності.
Зараз ви читаєте новину «"Додали сексу та еротики" - як пройшла презентація альбому "Аркур. Натхнення"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі