Ексклюзиви
понеділок, 29 жовтня 2018 16:50

Звільнили вчительку, яка не дала дитині шматок торта

Звільнили вчительку, яка не дала дитині шматок торта
У Харкові звільнили вчительку, яка не дала дівчинці шматок торту. Зараз жінка навчає студентів педагогічного університету. ФОТО: facebook.com/tsvibak

Вчительку Наталію Толяренко, яка не дала учениці шматок торту, звільнили з посади. Тепер вона навчає студентів педагогічного ВНЗ.

Педагога звільнили минулого тижня, інформацію підтвердила директор Департаменту освіти Харківської міськради Ольга Деменко.

"Сьогодні розпочався навчальний процес. До занять Наталія Толяренко не приступила. Зараз уроки інформатики веде інший учитель. Я вважаю, що неприпустимо, коли така людина вчить дітей і готує вчителів", - розповіла Деменко.

Після інциденту вчителька все ще працює на півставки в Харківському національному педагогічному університеті (ХНПУ) ім. Сковороди. Ректор університету заявив, що підстав звільняти співробітницю немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандал у харківській школі: приниженій учениці пишуть повідомлення з образами

"Як до доцента у мене немає до неї претензій. Інцидент стався в школі. Свою провину Наталія визнала. В університеті ми провели збори, поговорили з доцентами, пояснили ситуацію. Ми вчимо добром", - зазначив ректор ХНПУ ім. Сковороди Іван Прокопенко.

19 жовтня розгорівся скандал у харківській школі №151. За ініціативою Наталії Толяренко, шестикласники солодким столом святкували закінчення навчального семестру. Учениці Діані торт не дістався. Дівчинка розплакалася і поскаржилася мамі. Вчителька пояснила, що батьки Діани не здали гроші на солодкий стіл.

Зараз ви читаєте новину «Звільнили вчительку, яка не дала дитині шматок торта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути