понеділок, 06 лютого 2017 02:46

Зниклого безвісти мобілізованого бійця знайшли мертвим

Зниклого безвісти мобілізованого бійця знайшли мертвим

5 лютого, у селі Нижній Турів Турківського району Львівської області знайшли мертвим демобілізованого учасника АТО Тараса Маєцького, який зник ще 8 січня.

Про це повідомляє ZAXID.NET

"Сьогодні односельчани знайшли демобілізованого учасника АТО Тараса мертвим. В рідному селі під снігом! До кінця вірили, що вернеться живим, але…", – каже голова Турківської РДА Олександр Лабецький.

Для пошуків 34-річного Романа Маєцького, який "8 січня вийшов з дому і не повернувся", залучали місцевих мешканців включно з головами сільських рад, а також прикордонників, працівників поліції та ДСНС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прощаються із санінструктором, яка загинула під Авдіївкою

Після зникнення чоловіка до нього намагалась додзвонитись сестра. Впродовж доби при наборі його номеру йшли гудки, але 9 січня телефон уже був вимкнений. Ймовірно, сів акумулятор.

Як повідомив Олександр Лабецький, тіло чоловіка забрали до моргу, аби встановити причини смерті.

Романа Маєцького поховають у вівторок, сьомого лютого.

Маєцький Тарас, житель села Нижній Турів Турківського району Львівської області. Був одягнутий у форму АТОвця (в липні повернувся з АТО). Документів при собі немає (паспорт та військовий квиток залишились вдома).
Зараз ви читаєте новину «Зниклого безвісти мобілізованого бійця знайшли мертвим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі