вівторок, 15 квітня 2014 11:12

Завтра у Львові увімкнуть сирени

Завтра у Львові увімкнуть сирени

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР інформує про те, що 16 квітня 2014 року в період з 14.40 до 15.00 год. буде проведено навчальне оповіщення населення м. Львова та області за сигналами цивільного захисту з увімкненням електричних сирен та передачі мовної інформації. Оповіщення проводить департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації з метою перевірки рівня готовності технічних засобів централізованої системи оповіщення.

Звучання електричних сирен означає сигнал цивільного захисту "Увага всім". Почувши його, негайно увімкніть радіо, радіотрансляційні і телевізійні приймачі для прослуховування екстрених повідомлень департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

У зв'язку з тим, що мета увімкнення технічних засобів оповіщення навчальна, практичні заходи відпрацьовуватися не будуть. Тому управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР просить населення зберігати спокій.

Зараз ви читаєте новину «Завтра у Львові увімкнуть сирени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі