понеділок, 08 липня 2019 16:46

"Зараз будеш по голові брати. Присідай": поліцейські знущалися над хлопцем

  На Вінниччині поліцейські знущалися над затриманим. Фото: скріншот
На Вінниччині поліцейські знущалися над затриманим. Фото: скріншот

На Вінниччині двох працівників патрульної поліції та керівництво Ямпільського відділення поліції відсторонили від виконання службових обов'язків на період службового розслідування через знущання над затриманим.

"Сьогодні, 8 липня, за фактом оприлюдненого в мережі відео про вчинення правопорушення працівниками Ямпільського відділення поліції, згідно з наказом в.о. начальника ГУНП Руслана Мороза, призначено службове розслідування", – повідомляють у прес-службі поліції Вінницької області.

Автор відео Анатолій Качур напередодні виклав на своїй сторінці відео, як у відділку поліцейський вдарив затриманого кийком і, висловлюючись нецензурною лексикою, змусив чоловіка присідати.

Чоловік розповів, що відзняті події в Ямпільському відділенні поліції. За його словами, протиправні методи до затриманого застосовували патрульні Семчук і Бішинська, а також їхній керівник - Мілевський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яний поліцейський розтрощив 3 авто і травмував двох дітей

Патрульні Вінниці не знайшли на машині номер шасі, який був на ній. Машину евакуювали для проведення подальшої експертизи.

Після повторної перевірки експерти таки побачили номер шасі. Транспорт водієві повернули, але стягнули кошти за евакуацію. Щоб повернути витрачені кошти, чоловік подав на патрульних до суду. Вінницький апеляційний суд вирішив стягнути на користь водія 11 тис. грн моральної та матеріальної шкоди.

Зараз ви читаєте новину «"Зараз будеш по голові брати. Присідай": поліцейські знущалися над хлопцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі