середа, 25 липня 2018 11:13

"Загинула родина поліцейського" - з'явилися подробиці аварії в Черкасах

"Загинула родина поліцейського" - з'явилися подробиці  аварії в Черкасах
Жінка, яка із з 4-річною дитиною загинула в аварії у Черкасах була дружиною поліцейського Фото:http://provce.ck.ua

У ДТП у Черкасах загинула дружина та син інспектора обласного управління Національної поліції.

На момент трагедії правоохоронець знаходився неподалік, повідомляє "Обозреатель" із посиланням на власні джерела.

"Дізнавшись, що в аварію потрапила жінка з дитиною, чоловік почав телефонувати дружині, але слухавку ніхто не брав. Незабаром поліцейський дізнався, що його дружина та дитина загинули", - повідомив співрозмовник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мажору, який на Hummer убив дитину, оголосили підозру

У прес-службі поліції Черкаської області повідомили, що водій BMW, який, за попередніми даними, спровокував аварію, затриманий.

Раніше ЗМІ повідомляли, що водій із місця пригоди втік, а в салоні машини знаходився пасажир з ознаками алкогольного сп'яніння.

"З'ясувалося, що це не пасажир, а водій. Його впізнали очевидці аварії. З місця події втік пасажир авто", - розповіло джерело.

Також встановлено, що водій BMW із харківською реєстрацією раніше був помічений у подібному порушенні - він тікав з місця аварії та перебував у розшуку.

Ссмертельна аварія в Черкасах сталася на перетині вулиць Чорновола та Чайковського. Водій BMW протаранив Fiat, який відкинуло на пішохідний перехід. У той момент переходили дорогу мама з 4-річною дитиною. Вони загинули.

Зараз ви читаєте новину «"Загинула родина поліцейського" - з'явилися подробиці аварії в Черкасах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі