пʼятниця, 14 травня 2021 17:09

Загиблих в автокатастрофі журналістів поховають в один день: назвали час та місце

Загиблих в автокатастрофі журналістів поховають в один день: назвали час та місце
Журналіст Володимир Непийпиво та оператор Костянтин Худолій. Фото: poltava.to

Із загиблими в автотрощі співробітниками знімальної групи НТН - журналістом Володимиром Непийпиво та оператором Костянтином Худолієм попрощаються в Полтаві у суботу 15 травня.

Про це повідомив у Facebook полтавський журналіст Дмитро Шевченко.

Попрощатися із Костянтином Худолієм можна буде біля моргу Полтавської обласної лікарні з 11:30 до 12:00. Відспівуватимуть його о 13-й годині у храмі Віри, Надії, Любові та їх матері Софії за адресою Першотравневий проспект, 23-а (поблизу парку "Перемога"). Поховають Костянтина на старому міському кладовищі по вулиці Данила Апостола (колишня Боженка).

Чин похорону журналіста Володимира Непийпиво о 13-й годині звершить архієпископ Полтавський і Кременчуцький Федір у Свято-Успенському кафедральному соборі за адресою Соборний майдан, 1 (поблизу Білої альтанки). Поховають Володимира на цвинтарі села Затурине на околиці Полтави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знімальна група телеканалу розбилася насмерть

Журналістcька спільнота Полтавщини просить небайдужих людей допомогти родинам загиблих у ДТП журналістів. Їх колеги вирішили зібрати кошти на одну банківську картку та згодом розподілити на дві родини.

Картка ПриватБанку: 4149 4991 2669 3769 (Соляник Ірина Олександрівна).

Журналістка й викладачка 53-річна Ганна Липківська з Києва померла від коронавірусу. За нею справили сороковини.

Із Ганною Липківською прощалися при закритій труні. Тіло кремували. Прах похоронять на Байковому кладовищі біля баби. У покійної залишилися батьки.

Зараз ви читаєте новину «Загиблих в автокатастрофі журналістів поховають в один день: назвали час та місце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі