понеділок, 16 квітня 2018 14:45

Заборонили виставу за участю Сергія Бабкіна

Заборонили виставу за участю Сергія Бабкіна
Причини такої відмови невідомі. Фото:novynarnia.com

Виставу харківського театру "Дракула", головні ролі в якому грають Сергій і Сніжана Бабкіни, Волинська обласна рада не дозволила показувати.

Показ вистави "Дракула" був запланований на 29 травня, - пише ZAXID.NET

13 квітня працівники театру повідомили, що її не дозволили показувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Бабкін здивував фанатів новим образом

"Нам прийшов лист з обласної ради за підписом першого заступника голови про те, що давати в оренду приміщення недоречно. Ми перебуваємо в комунальній власності, тому повинні питати дозволу", – розповів директора театру Анатолій Глива.

Причини такої відмови невідомі. Така ситуація відбувається не вперше.

"Раніше забороняли виступи Потапа і Насті, "НеАнгелів". Це пов'язано з їхньою діяльністю в Росії. Свого часу ми заборонили виставу Подерв'янського, тому що вважали недоречною нецензурну лексику зі сцени", – розповів директор театру.

Вистава "Дракула" поставлена харківським театром "Прекрасні квіти". Її режисером є Артем Вусик. Згідно з описом вистави на сайті театру, це "відкритий анатомічний театр жанрів трилеру, гротеску, бойовика, комедії і навіть ліричної драми. Вистава-перформанс за мотивами однойменного твору Брема Стокера".

У мережі припустили, що пісня "Крізь твої очі", з якою виконавець Сергій Бабкін виступить у відборі на Євробачення, не є оригінальною. Звучання композиції нагадує пісню британського співака Девіда Бові.

Зараз ви читаєте новину «Заборонили виставу за участю Сергія Бабкіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі