понеділок, 10 вересня 2018 15:58

За субсидіями утворились небувалі черги
8

У Вінниці втрачають свідомість в черзі за субсидіями
Фото: 33kanal
У Вінниці втрачають свідомість в черзі за субсидіями
У Вінниці втрачають свідомість в черзі за субсидіями
У Вінниці втрачають свідомість в черзі за субсидіями
У Вінниці втрачають свідомість в черзі за субсидіями

У прозорих офісах Вінниці почали видавати талони попереднього запису на призначення житлової субсидії на опалювальний сезон. Прийом документів розпочнеться з 16 жовтня.

Біля прозорого офісу на проспекті Космонавтів вишикувалась величезна черга, пише 33 канал.

Кілька сотень людей, переважно пенсіонери намагаються оформити документи на субсидію. Але пропускна спроможність прозорого офісу в такій ситуації виявилася нікчемною. Люди в черзі втрачають свідомість.

"Моя мама ходила туди. О восьмій ранку була 300. Черга була до озера. Але недолугі працівники офісу не додумались написати об'яву, де було б написано, що частині людей субсидія нараховується автоматично", - пише місцева жителька Лана.

Отримати талон попереднього запису можна і за телефоном та через інтернет. Для цього треба зареєструватись через "Персональний кабінет" на офіційному сайті ВМР.

"Тим домогосподарствам, які отримували субсидію в неопалювальний період, і домогосподарствам, в яких не відбулося жодних змін щодо складу домогосподарства та членів сімей, - субсидію на опалювальний сезон 2017-2018-х буде перераховано автоматично", - йдеться у повідомленні Вінницької міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли про методи скорочення кількості субсидіантів

Переселенцям, громадянам, які винаймають житло, а також домогосподарства, в яких є зареєстровані особи, які тимчасово не проживають у житловому приміщенні, мають звернутися з заявою та декларацією на опалювальний сезон.

Національний банк у поточному році спрогнозував зростання тарифів на газ на 25%. Зараз за кубометр газу українці сплачують 6,9 грн.

Якщо тариф зросте на 25%, то газ подорожчає до 8,7 грн за кубометр. Наступного року ціна підвищиться до 10 грн за кубометр.

Зараз ви читаєте новину «За субсидіями утворились небувалі черги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі