четвер, 07 червня 2018 07:10

"З вами, як сім'я": Вакарчук охрип на концерті
5

Автор: poltava.to
  У Полтаві Вакарчук втратив голос, але не скасував концерт
У Полтаві Вакарчук втратив голос, але не скасував концерт

Рік тому, 7 червня 2017-го, у Святослава Вакарчука сів голос прямо на концерті. Це сталося на стадіоні "Ворскла" у Полтаві. Після першої пісні "Майже весна" співак пішов зі сцени.

На концерт прийшли 25 тис глядачів. Він почався із запізненням на 50 хв. Коли лідер "Океану Ельзи" втратив голос, попросив у прихильників паузу на 15 хвилин. В цей час вирішували, скасувати чи продовжити виступ.

Відвідувачі вирішили підтримати співака. Запалили ліхтарі на телефонах.

"Чекатиму скільки треба. Якщо сказав, що повернеться, значить так і буде. Пісні "Океану" обожнюю. З подружками завжди наспівуємо разом. Мрію почути їх вживу", - сказала одна з гостей концерту.

Майже за годину фронтмен повернувся до публіки.

"Мені пропонували скасувати або перенести концерт. Але я відмовився. Ми так давно не були в Полтаві. Я піду тільки якщо мене на носилках виноситимуть", — зізнався Святослав Вакарчук у мікрофон.

Продовжив виступ, намагався не брати високих нот. Глядачі співали разом із солістом, аплодували йому.

Автор: poltava.to
  У Полтаві Вакарчук втратив голос, але не скасував концерт
У Полтаві Вакарчук втратив голос, але не скасував концерт

"Ми щиро вдячні вам за кожну пісню, за ковток енергії, за підняті руки. За ті три години, які ви нас підтримували. На знак подяки ми хотіли б приїхати в Полтаву ще раз", - сказав наостанок Вакарчук.

15 вересня "Океан Ельзи" знову виступив на полтавському стадіоні. Цього разу - безкоштовно для всіх глядачів. Люди почали займати чергу з ранку. Із 17 до 19 години могли зайти всередину "Ворскли".

Автор: poltava.to
  У Полтаві Вакарчук втратив голос, але не скасував концерт
У Полтаві Вакарчук втратив голос, але не скасував концерт

"Якщо і не вліземо — будемо тут слухати. Не так і погано — все чути. Або поїдемо до мене на Інститут зв'язку (мікрорайон Полтави. — ГПУ). Відкриємо вікна, сядемо на балконі. Я всі концерти так слухаю. Наше місто маленьке. У ­Вакарчука вистачить голосу на всі вулиці", — сказала Інна Івасенко у черзі на концерт.

Усього на стадіон потрапили 40 тис глядачів. Вакарчука побачили на півтори годин пізніше від анонсованого початку виступу.

"Дуже хвилююсь. Бо в нас далі велика річна перерва. Ми з вами, як сім'я були у червні і ніколи не забудемо Полтаву. Дуже важливо від мене було зробити крок на зустріч. Він — для вас. Це дуже відповідальний концерт. Як ніколи", - сказав лідер гурту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подивіться на себе в дзеркало - Вакарчук дорікнув суспільству

"Океан Ельзи" відіграв 26 пісень. На композиції "Майже весна" дівчата залазили на плечі хлопцям. Під час пісні "Мить" на екранах показали фото атовця Костянтина Фішера, якому після поранення потрібен протез ноги.

Лідера гурту "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука в президентських амбіціях підтримують американські "демократи" та мільярдер Джордж Сорос, вважає екс-нардеп Тарас Чорновіл. За його словами, Вакарчук орієнтується на вибори 2024 року. До того часу хоче вирости до рівня державного діяча.

Зараз ви читаєте новину «"З вами, як сім'я": Вакарчук охрип на концерті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі