пʼятниця, 15 березня 2019 07:15

З пам'ятника Леніну передумали будувати туалет

З пам'ятника Леніну передумали будувати туалет
wikipedia

2 роки тому у селі Грабарівка Піщанського району Вінниччини хотіли збудувати вбиральню з поваленого пам'ятника Володимиру Леніну.

Втім, передумали. Будматеріали виявились непридатними для зведення туалету в центрі села.

"Ми спочатку проводили збори. Підняли проблему, що в центрі села потрібен громадський туалет. Старий був у поганому стані. Тому вирішили його реконструювати будматеріалами з основи постаменту Леніна. Та як взялись його розбирати. То він розсипаввся на очах. Виявився непридатним. Тому передумали брати цей матеріал. Вирішили відреставрувати старий новими будматеріалами", - каже Gazeta.ua сільський голова Тетяна Казновська.

Самого пам'ятника Леніну не викидають. Зберігають у будинку культури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скосив сифіліс: розкрили таємницю смерті Леніна

У комп'ютерній грі Metro Exodus від українських розробників з 4A Games можна отримати досягнення за руйнування пам'ятника вождю більшовиків Володимиру Леніну.

Досягнення отримало назву "Декомунізація". Щоб отримати його, необхідно знайти статую Леніна біля дитячого табору на рівні Тайга і зруйнувати її, відбивши ногу, руку та голову.

Зараз ви читаєте новину «З пам'ятника Леніну передумали будувати туалет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі