вівторок, 26 квітня 2022 07:47

Спецтема: Війна Росії проти України

Висміювали ЗСУ й закликали до "русского мира" - на Харківщині "спакували" банду колаборантів

Висміювали ЗСУ й закликали до "русского мира" - на Харківщині "спакували" банду колаборантів
На Харківщині затримали колаборантів. Фото: ssu.gov.ua

На Харківщині Служба безпеки України викрила трьох колаборантів у Красноградському районі. Вони в соціальних мережах підтримували дії Росії.

Відео опублікувало Управління СБУ в Харківській області в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти атакують на Харківщині. Тривають запеклі бої

"Сімейна пара, мешканці Красноградського району Харківської області створювали та розповсюджували інтернет- пропаганду "руzzкого мира". У постах ця "парочка" повністю підтримувала агресію Російської Федерації проти України, висміювала українській народ та наших військових. На відео жінка намагалася переконати аудиторію, що обстріли Харкова здійснюють не російські окупанти, а самі українці", - йдеться у повідомленні.

Ще один мешканець Красноградщини відкрито вів проросійську пропаганду в соціальних мережах. Чоловік пояснював знайомим та підписникам основні цілі "спеціальної операції" та заперечував злочинні дії окупантів.

Правоохоронці затримали мешканця Покровська на Донеччині. Чоловік добровільно перейшов на бік ворога й передавав дані про Збройні сили України через соцмережу.

Зараз ви читаєте новину «Висміювали ЗСУ й закликали до "русского мира" - на Харківщині "спакували" банду колаборантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі