вівторок, 16 серпня 2022 02:31

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ на півдні продовжують "перемелювати" ворога: розповіли про успіхи

ЗСУ на півдні продовжують "перемелювати" ворога: розповіли про успіхи
ЗСУ на Півдні продовжують нищити окупантів. Фото: Лівий берег

Збройні сили України знищили два опорних пункти та два райони зосередження озброєння і техніки ворогів в районах Новопетрівки та Максимівки.

В Сухому Ставку знищено ворожий пункт постачання боєприпасів. Остаточні втрати ворога дорозвідуються, повідомляє Оперативне командування "Південь" в Facebook.

Ракетно-артилерійськими підрозділами знищено 23 окупанти, 152-х мм гармату-гаубицю, сім одиниць броньованої та автомобільної техніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що відбувається на фронтах: свіжа карта бойових дій в Україні на 15 серпня

Ворог намагався провести штурмові дії для покращення свого тактичного положення в напрямку Новогригорівки та Білогірки –14 авіа-атак виявились безрезультатними.

"Продовжуючи обстрілювати населені пункти в тилових районах, вдарив "Ураганом" по Великій Костромці і Миколаєву, а з важкої артилерії типу "Піон" обстріляно Марганець. Без людських втрат", – йдеться в повідомленні.

На бойовому чергуванні в Чорному морі залишено два ракетних носії з 16 "Калібрами" напоготові. Всі інші ховаються вздовж узбережжя Криму в напрямку Новоросійська.

Збройні сили України нині утримують вогневий контроль над усіма транспортними й логістичними артеріями півдня. Тому росіяни не можуть підвозити боєприпаси й перекидати техніку.

Після ударів ЗСУ по командних пунктах командири російських військ почали швидко тікати на лівий берег Дніпра. Не хочуть бути відрізаними від безпечнішої для себе території.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ на півдні продовжують "перемелювати" ворога: розповіли про успіхи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі