вівторок, 26 вересня 2017 23:00

"Всі в паніці тікають" – під Калинівкою почав підриватися склад боєприпасів (відео)

"Всі в паніці тікають" – під Калинівкою почав підриватися склад боєприпасів (відео)

Під містом Калинівка на Вінниччині горить склад боєприпасів. Снаряди, та боєприпаси вибухають та летять в різні боки. Найближчі села Павлівка, Сальник, Лісова Лисіївка та місто Калинівка, де живе понад 20 тис. людей.

"Ми робили уроки з дитиною, коли почули якісь вибухи. Я вийшла подивитися надвір і бачу, як щось високо в небі взривається. Феєрверки страшні. І вибух один за одним", - каже місцева жителька Тетяна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибух у Калинівці кваліфікували як диверсію

В найближчих селах вимкнули світло. Люди в паніці покидають речі та їдуть з міста в протилежний бік від складу.

"Всі в паніці тікають. Тут хаос. На вулицях повно машин. Люди не знають, куди їхати", - каже житель Калинівки Олександр.

У Вінниці люди бачать червоні спалахи з багатоповерхівок.

На арсеналі зберігається 188 тис. т боєприпасів (10 тис. умовних вагонів) на площі 60 га. Серед них - ракети системи залпового вогню "Смерч", "Ураган" та "Град".

У Вінницькій області через надзвичайну ситуацію з боєприпасами на військових складах зміненим маршрутом курсують 47 пасажирських поїздів. Також закритий автомобільний виїзд з Вінниці в сторону Калинівки. А зону в 50 км навколо місця вибуху закрили для польотів літаків.

Зараз ви читаєте новину «"Всі в паніці тікають" – під Калинівкою почав підриватися склад боєприпасів (відео)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі